Om oss

Läs mer om oss på Entech

Känd teknik och innovativt tänkande

Entech Energiteknik AB ligger i Ängelholm i södra Sverige. Vi har sedan 1978 utvecklat och levererat ett stort antal olika högtemperaturugnar till svenska och utländska kunder, därigenom har vi samlat en stor erfarenhet som bygger på en förutsättningslös analys av kundens behov. Känd teknik och innovativt tänkande kombineras med ett mycket gott samarbete med världsledande leverantörer av komponenter och isolermaterial.

Entech är ett företag med mycket korta beslutsvägar. Offertarbete, beställning, konstruktion, tillverkning, leverans, idrifttagande och service av våra ugnar sker genom ett mycket intimt samarbete mellan våra specialister. Vi kan på detta sätt ta fram lösningar som garanterar att våra kunder får en ugn framtagen att fylla just de behov som kunden har. Det kan då röra sig om en standardugn eller en speciellt anpassad ugn.

Entechs ugnar kännetecknas av att de byggs med noggrant utvalda material samt med en mycket hög kvalitet i detaljutformningen. Serietillverkning är dock inte vår starka sida.

Vi och våra leverantörer av element, isolermaterial samt styrningsutrustning ger Dig som kund en unik möjlighet att få just Dina behov täckta på ett mycket professionellt och ekonomiskt sätt.

Rulla till toppen